Ajankohtaista lääkärinvastaanotoilla

7.7.2017 9.49

Uusia asiakaspalautelaitteita Kurikan, Ilmajoen ja Jalasjärven lääkärinvastaanotoilla

JIK ky on ottanut käyttöön 4 uutta asiakaspalautelaitetta, joista 3 löytyy jatkossa Ilmajoen, Kurikan ja Jalasjärven lääkärinvastaanotoilta. Neljäs laite kiertää eri yksiköissä. Palautetta keräävän laitteen ruudulla kysytään mm. ”Suosittelisitko palvelua tuttavallesi?” ja ”Mitä olisimme voineet tehdä toisin?”. Vastaukset säilytetään ja käsitellään tietoturvallisesti ja tietosuojamääräysten mukaan.

 

Kyselyn voi täyttää pikaisesti vaikka jokaisen käynnin jälkeen. Myös muut JIK ky:n palautekanavat ovat edelleen käytössä, eli palautetta voi antaa myös paperilomakkeella ja verkossa (linkki osoitteessa www.jikky.fi/palaute). Palautteita seurataan JIK ky:ssä tiiviisti, ja saatuihin tietoihin reagoidaan.


Palaa otsikoihinLääkärin- ja hoitajanvastaanotot

Asiakkaat tulevat vastaanotoille ajanvarauksen kautta. Ajanvarausta hoitava terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi asiakkaan hoidon tarpeen ja varaa asiakkaalle ajan joko lääkärille tai päivystävälle sairaanhoitajalle. Ajanvarauksessa annetaan myös neuvoja ja hoito-ohjeita, mikäli vastaanottokäynti ei ole tarpeellinen. 

 

Aikaa varattaessa asiakkaita pyydetään kertomaan vastaanottokäynnin syy, jotta vastaanotolle voidaan varata riittävä aika. Vastaanottokäynnille pyydetään ottamaan mukaan kaikki käytössä olevat lääkereseptit ja hoidon seurantaan liittyvät paperit (esim. verenpaineen seurantakortti). 

 

Lääkärinvastaanottojen ajanvarauksen kautta varataan vastaanottoajat pääsääntöisesti myös ns. asiantuntijasairaanhoitajille (diabeteshoitaja, astmahoitaja, sydänhoitaja, reumahoitaja, jne.) 

Terveyskeskuslääkärin vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan sekä äkillisesti sairastuneita että pitkäaikaissairaita potilaita. Tarvittaessa lääkäri kirjoittaa lausuntoja ja todistuksia.

 

Lääkärien vastaanotto toimii sekä päivystys- että ajanvaraus-vastaanottona.

 

Jos et pääse varaamallesi vastaanotolle, muistathan perua vastaanottoaikasi! Peruuttamattomasta lääkärinvastaanottoajasta peritään sakkomaksu. 


Muualla Jikky.fi-sivustolla


Muualla verkossa


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä