Ajankohtaista lääkärinvastaanotoilla

1.8.2018 9.32

Suosituspisteiden julkaisu

Lääkärin- ja hoitajanvastaanotoilta, laboratoriosta ja röntgeneistä on kerätty palautetta systemaattisesti kesäkuusta lähtien erillisillä palautelaitteilla, jotka sijaitsevat vastaanottoyksiköissä. Palautetta seurataan järjestelmästä viikoittain ja kehitettäviin asioihin tartutaan heti. Alla suosituspisteet (NPS- luku) sekä vastausten keskiarvo (välillä 1-10) kuukausittain koko JIK -alueella:Kuukausi

NPS-luku

keskiarvo

vastaajien määrä

tammikuu

68.32

8.85

416

helmikuu

69.53

8.88

338

maaliskuu

71.77

8.94

372

huhtikuu

69.38

8.81

345

toukokuu

73.91

8.83

299

kesäkuu

80.71

9.19

280

heinäkuu

72.66

8.82

289NPS- luvun pistemäärä vaihtelee välillä -100 (jokainen asiakas on arvostelija) ja 100 (jokainen asiakas on suosittelija). Yleisesti pistelukua 50 korkeammat tulokset määritellään erinomaisiksi


Palaa otsikoihinLääkärin- ja hoitajanvastaanotot

Asiakkaat tulevat vastaanotoille ajanvarauksen kautta. Ajanvarausta hoitava terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi asiakkaan hoidon tarpeen ja varaa asiakkaalle ajan joko lääkärille tai päivystävälle sairaanhoitajalle. Ajanvarauksessa annetaan myös neuvoja ja hoito-ohjeita, mikäli vastaanottokäynti ei ole tarpeellinen. 

 

Aikaa varattaessa asiakkaita pyydetään kertomaan vastaanottokäynnin syy, jotta vastaanotolle voidaan varata riittävä aika. Vastaanottokäynnille pyydetään ottamaan mukaan kaikki käytössä olevat lääkereseptit ja hoidon seurantaan liittyvät paperit (esim. verenpaineen seurantakortti). 

 

Lääkärinvastaanottojen ajanvarauksen kautta varataan vastaanottoajat pääsääntöisesti myös ns. asiantuntijasairaanhoitajille (astmahoitaja, sydänhoitaja, reumahoitaja) -tai fysioterapeutille sekä päivystävälle sairaanhoitajalle.


Terveyskeskuslääkärin vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan sekä äkillisesti sairastuneita että pitkäaikaissairaita potilaita. Tarvittaessa lääkäri kirjoittaa lausuntoja ja todistuksia.

 

Lääkärien vastaanotto toimii sekä päivystys- että ajanvaraus-vastaanottona.

 

Jos et pääse varaamallesi vastaanotolle, muistathan perua vastaanottoaikasi! Peruuttamattomasta lääkärinvastaanottoajasta peritään sakkomaksu. 


Muualla Jikky.fi-sivustolla


Muualla verkossa


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä