Suun_terveydenhuolto

suun terveydenhuolto

Ajankohtaista suun terveydenhuollosta

16.2.2018 8.00

Ilmajoen hammashoitolan kaikki vastaanotot siirtyvät väliaikaisesti väistötiloihin 19.2.2018

Maanantaista 19.2. alkaen kaikki Ilmajoen hammashoitolan vastaanotot siirtyvät väliaikaisesti väistötiloihin.


Väistötilat sijaitsevat Ilmajoen hammashoitolan ja Herralan koulun urheilukentän välisellä huoltoväylällä. Asiakaspysäköinti on edelleen terveyskeskuksen parkkialueella.


Asiakkaiden kulku väistötiloihin tapahtuu kiertämällä Homesojantien puoleisesta päädystä. Sisäänkäynti on väistötilojen keskiosassa.


Lisätietoja:

Suunterveydenhuollon keskitetty ajanvaraus, puh. 06 458 5161


Palaa otsikoihinSuun terveydenhuolto


Vastaamme jäsenkuntiemme asukkaiden suun ja hampaiston hoidosta. Painotamme ennaltaehkäisevää otetta ja kotihoidon toteutumista riittävällä tasolla, jotta suun ja hampaiden terveys säilyisi läpi elämän. Toimintamme perustuu moniammatillisuuteen.


Arvioimme hoidon tarpeen pääasiassa puhelimessa ajanvarauksen yhteydessä. Kiireelliseen hoitoon pääsee yleensä saman päivän aikana tai viimeistään kolmen päivän sisällä. Kiireetöntä hoitoa voi joutua odottamaan ja se toteutetaan kiireellisyysjärjestyksessä.


Jäsenkuntien ulkopuolinen henkilö voi päästä hoitoon kiireellisessä tapauksessa tai jos hän on opiskelija tai hänellä on maksusitoumus. Kaikilta yli 18-vuotiailta perimme asetuksen mukaiset asiakasmaksut, joista ei saa KELA-korvausta. Yksityishammaslääkärin antamasta hammashoidosta.koko väestöllä on mahdollisuus saada KELA-korvausta. Katso lisätietoa KELA:n sivuilta.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä