koulu

Koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto

Miten meihin saa yhteyden ?

  • Koulu- ja opiskeluterveydenhoitajat ovat tavoitettavissa puhelimitse pääosin koulupäivien aikana.  Jos he eivät pääse vastaamaan puhelimeen voit jättää soittopyynnön vastaajaan tai tekstiviestin.
  • Tarvittaessa voit olla yhteydessä neuvola sihteereihin joiden yhteystiedot löytyvät täältä.
  • Pääosassa kouluja terveydenhoitajat käyttävät WILMA tietojärjestelmää ja saat heihin yhteyden myös sitä kautta.

Yhteystiedot

                    Kouluterveydenhoitajat

                    Opiskeluterveydenhoitajat

                   


Kouluterveydenhuoltoon kuuluvat Jalasjärven, Ilmajoen ja Kurikan 1.−9.-luokkien oppilaat. Terveysneuvonnan tarkoituksena on tukea ja edistää koululaisten itsenäistymistä, opiskelukykyä, terveellisiä elämäntapoja, hyvää fyysistä toimintakykyä sekä mielenterveyttä ja ehkäistä koulukiusaamista. Lue lisää JIK-alueen kouluterveydenhuollosta täältä.


Opiskeluterveydenhuoltoon kuuluvat opintotukilain mukaisesti opintotukeen oikeuttavassa koulutuksessa olevat opiskelijat, joiden opiskelu on päätoimista ja yhtäjaksoista, vähintään 2 kuukautta kestävää. Opiskeluterveydenhuollon palveluja voit käyttää opiskelupaikkakunnallasi. JIK ky:n opiskeluterveydenhuollon tavoitteena on vahvistaa nuoren omia voimavaroja, tukea terveyttä, opiskelukykyä, aikuistumista ja opiskeluyhteisön hyvinvointia. Lue lisää JIK-alueen opiskeluterveydenhuollosta täältä.